Mest populära artiklar: Jag har avbokat min beställning. Varför är beloppet fortfarande reserverat? Kan jag betala med Klarna?

Jag har avbokat min beställning. Varför är beloppet fortfarande reserverat?

När du väljer att betala med betalningskort (MasterCard/VISA) reserveras beloppet på kortet och vi drar först pengarna, när vi skickar din beställning.

Är beställningen avbokat och det fortfarande finns en reservation på ditt betalningskort, vill denna reservation normalt försvinna automatiskt efter 2-5 arbetsdagar (i några fall kan det dröja upp till 28 arbetsdagar) - detta beror på kortet och det avtal din bank har med kortutgivaren. Du kan i dom flesta fall kontakta din bank och be dom ta bort reservationen. Inte alla supportmedarbetare vet att banken kan ta bort reservationen, så kontakta istället din personliga rådgivare.

Observera: Inte alla banker vill ta bort reservationen, då denna reservation sker jämför användarvillkoren för kortet, villkor du accepterar vid bruk av kortet.

Har du beställt via CDON sker återbetalningen också via CDON. Om du har frågor kring transaktionen kan du kontakta dom på:

https://b2c.cdon.se/support (välj "Betalning")