Mest populære items: Hvordan er leveringstiden beregnet? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Har du fortrudt eller fejlbestilt en ordre og ønsker at annullere bestillingen, har du følgende muligheder:

1) Du kan selv annullere den på ordresiden. Der kan også slettes en enkelt/flere varelinjer fra ordren online.

2) Du kan svare på bestillingsoversigten du har modtaget på mail og bede om at få din ordre annulleret.

3) Du kan skrive til vores kundeservice på: salg@computersalg.dk og bede os annullere ordren .

4) Du kan ringe til vores kundeservice på telefon: 7022 2332 (hverdage 09:00-16:30).