Min bærebare datamaskin slår seg ikke på. (svart skjerm)

Om du opplever at din laptop ikke vil skru seg på kan det være nødvendig å "resette batteriet".

For å resette batteriet gjør du følgende:

1. Ta batteriet og laderen ut av maskinen.
  2. Trykk på "På knappen" (JA, uten at noe er koblet til, dette vil tømme kretsene inne i maskinen)
  3. Sett i laderen (ikke batteriet!) og trykk på "på knappen"

Om den fortsatt ikke vil skru seg på kan den være mulig at den er defekt.

Sett inn batteriet mens maskinen er slått av.

Om du mener at datamaskinen din er defekt kan du selv enkelt opprette en reklamasjonssak på lenken under:

http://www.computersalg.no/rma