Min Galaxy Tab vil ikke skru seg på, er det noe jeg kan gjøre selv?

I mange tilfeller vil en av disse løsningene fungere sånn at du kan bruke din Galaxy Tab

Det skjer dessverre innimellom at de ikke vil skru seg på etter en oppdatering.

1) Lad nettbrettet helt opp, med det mener vi at det skal lades i 24 timerr også selv om du ikke ser noe lade tegn.

Om den fortsatt ikke vil fungere så kan du også teste dette:

2) Trykk og hold "På knappen" inne i 10 sekunder. Galaxy Tab logoen skal nå komme frem og den skal starte som normalt.

Om dette heller ikke fungerte og nesten alt håp er borte er det en siste ting vi kan forsøke.

NB! Dette sletter all brukerdata på nettbrettet.

• Vær sikker på at nettbrettet er skrudd av.
  • Trykk og hold "volume ned" og "på" knappene samtidlig.
    • Når de 2 logoene dukker opp på skjermen slipper du knappene,
    • Deretter velger du logoen på venstre side ved å trykke på "volume ned" også bekrefter man med "volume opp"
    • Velg "Wipe data / Factory reset" ved å trykke på volume knappene også bekrefter du med "på" knappen.
    • Til slutt velges " yes - delete all user data"  og når dette er utført skal nettbrettet starte som normalt.