Hvordan handler jeg på ComputerSalg.no?

Finn de produktene du ønsker og legg dem i handlevognen.

Produkter kan søkes opp via søkefeltet eller menyen.

Når du er ferdig med å handle går du til kassen fra handlevognen.

Første gang du handler hos ComputerSalg.no skal du fylle inn navn, adresse, tlfnummer samt mail. Etter dette blir du automatisk opprettet som bruker, sånn at du ved senere kjøp bare kan logge inn på hjemmesiden og få en enkel oversikt over kjøp og du slipper å skrive adressen hver gang.

Du får valget mellom ulike leveringsmetoder og velger det du ønsker og til slutt skal ordren betales online.