Hvordan sporer jeg pakken min?

Alle sendinger fra oss blir sendt med et sporingsnummer. Sporingsnummeret kan du finne på http://www.computersalg.no/trace.html

Om det er sporing på pakken er dette oppgitt som en lenke man kan klikke på for å komme videre til fraktfirmaet sine sider.

Om det ikke finnes noe sporings info på ordren, kan det skylles at vi ikke har mottatt dette fra vår leverandør enda.

Om det er det som er tilfellet så send oss en mail på salg@computersalg.no så skal vi finne ut sporingsinfoen for deg! :)