Kan jeg handle på EAN?

Ja det er mulig å handle via EAN hos ComputerSalg. Det eneste det krever er en EAN-konto som kan opprettes via vår hjemme side på kort tid.

1. Du klikker deg inn på denne lenken for å opprette en konto: www.computersalg.no/account/new
  2. Under kontotype velger du "Offentlig EAN"
  3. Fyll inn de feltene med ønsket kontaktinfo og klikk "opprett konto"
  4. Du mottar etter kort tid 2 mails fra oss. Den ene mailen er dine logg-inn opplysninger og den andre mailen er en aktiverkingsmail, med en lenke du skal trykke på for å aktivere kontoen. Kontoen aktiveres ikke om lenken ikke blir klikket på!