Hva betyr: "Transaksjonen kunne ikke gjennomføres. OrdreID skal være unikt. Prøv igjen eller velg en annen betalingsmetode"

Denne feilen kommer når det er oppstått ett kommunikasjonproblem mellom oss www.ComputerSalg.no og vår betalingsleverandør NETS/Swedbank. Av sikkerhetsmessige årsaker kan dessverre ikke den aktuelle ordren gjennomføres.

Derfor er det anbefalt at du forsøker på en annen PC/MAC eller gå tilbake til punkt 1 og trykk "Slett handlevogn"