Mest populære items: Hvordan er leveringstiden beregnet? Kan jeg handle på kreditt eller EAN?

Corsair LED fryser PC'n min?

Crosair bekrefter at det kan oppleves komplikasjoner med deres "Link Software"  når man bruker Corsair's LED sammen med LED systemer fra andre produsenter, noe som kan få lysene til å fryse.


Det er flere løsninger til dette:

  1. Benyttt Corsair's egene RAM-brikker med lys til formålet.
  2. Skru av "Link Software" fra å starte med Windows. 


Corsair opplyser at de ikke kommer til å bedre denne buggen.

Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice