Hvordan fjerner jeg min enhet fra "Find my iPhone, iPad,iPod eller Mac?

Sånn fjerner du enheten fra iCloud.

HUSK! Når du fjerner enheten fra iCloud blir alle data på enheten slettet. Det er derfor viktig at du tar backup før du fortsetter om du vil beholde disse.

På iPad, iPhone og iPod:

Image titleiPad, iPhone, iPod Touch

På Mac:

Image titleiPad, iPhone, iPod Touch

Om du ikke har enheten fysisk kan du også gå til www.icloud.com, deretter velger du "Find my iPhone"  velger din på listen som på bildet under og trykker fjern.

NB! Enheten skal være skrudd av før dette kan gjøres via en PC eller Mac.

iCloud.com

Du kan lese mere om hvordan dette gjøres på Apple sine nettsider. (Engelsk)

http://support.apple.com/kb/PH2702