Mest populære items: Min Samsung Galaxy Tab kan ikke tænde, er der noget jeg selv kan gøre? Hvordan er leveringstiden beregnet?

Kan jeg afhente varer hos jer?

Ja, det kan du.

Du bestiller bare online og vælger afhentning under leveringsmetode, så sender vi dig en SMS/mail når ordren kan hentes hos os.

Varer markeret som værende "På lager" kan hentes kort tid efter din bestilling. Er varen du bestiller på fjernlager, går der typisk 1-2 dage før varen lander på vores lager.

Er ordren betalt online, skal vi se billede-ID før ordren kan udleveres.

Ordren kan afhentes i vores butik på Tinvej 7A, 4100 Ringsted.

Åbningstider:

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30