Kan jeg afhente varer hos jer?

Ja, det kan man da.

Der bestilles online og vælges afhentning under leveringsmulighederne. Vi sender dig en SMS/mail når ordren kan hentes hos os.

Varer markeret som værende "På lager" kan hentes kort tid efter din bestilling. Er varen du bestiller på fjernlager, går der typisk 1-2 dage før varen lander på vores lager.

Er ordren betalt online, skal vi se billedeID før ordren kan udleveres.