Jeg har bestilt en vare, der er blevet billigere inden jeg har fået min ordre leveret.

Da vi kører med dagspriser kan der være mindre udsving i en vares pris. Så længe din ordre ikke er afsendt fra os, retter vi gerne prisen ned på din foranledning.

Er ordren afsendt, kan du gøre brug af din returret (bemærk du betaler som kunde selv returfragt) og bestille varen på ny.