Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Cookies på ComputerSalg.dk

De informationer der deles med 3. part (f.eks. google) er kun ”ikke-person-henførebare” data, der udelukkende omhandler brugeradfærd, som f.eks. hvilke sider man har besøgt og hvilke knapper man har trykket på.

 

Kunde-oplysninger deles ikke med andre end det transport firma som skal levere ordren.

 

Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice