Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Hvordan får jeg dansk sprog på min HTC telefon?

For at få dansk sprog på en HTC telefon skal man nogen gange installere HTC Sense sprogpakken fra:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.sense.ime.langpack.xdan 


Den kan også findes via Google Play, den hedder "HTC Sense input-da":

Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice