Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Min Samsung Galaxy Tab kan ikke tænde, er der noget jeg selv kan gøre?

Hvordan får jeg dansk sprog på min HTC telefon?

For at få dansk sprog på en HTC telefon skal man nogen gange installere HTC Sense sprogpakken fra:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.sense.ime.langpack.xdan

Den kan også findes via Google Play, den hedder "HTC Sense input-da":