Hvordan undgår jeg at mit 'Corsair LED' får min PC til at fryse?

Corsair bekræfter der kan være udfordringer med deres 'Link software' når man benytter deres LED sammen med LED systemer fra andre producenter, hvilket kan få lyset til at fryse og hakke samt ikke at skifte farve som det skal.

Der er flere løsninger;
1. At benytte Corsairs egne RAM med lys til formålet.
2. Undlade at lade Corsairs "Link software" starte op sammen med Windows, og kun starte det kortvarigt hvis noget skal ændres.

Corsair oplyser at de ikke vil gøre yderligere ved problematikken.