Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Hvordan sletter jeg min enhed fra "Find my Iphone, Ipad, Ipod eller Mac" ?

Sådan slettes en enhed fra 'Find my iPhone, iPad, iPod eller Mac'.
Bemærk venligst at alle data forsvinder, men har man en sikkerhedskopi kan den senere hentes ind på enheden (eller en anden enhed) igen.


På iPad, iPhone og iPod Touch:
Image titleiPad, iPhone, iPod Touch

På Mac:
Mac

På iCloud.com, fx hvis enheden ikke kan bruges hertil.
NB! Enheden SKAL være slukket før man kan gøre det på denne måde!

iCloud.com

Se mere her (engelsk link):
http://support.apple.com/kb/PH2702

Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice