Hvordan reetablerer jeg min enhed til fabriksindstillingerne?

Recovery genveje

Fælles gælder det at man trykker genvejstasterne gentagne gange straks efter computeren er tændt for at aktivere recovery funktionen.

Windows 8 og Windows 10 Recvovery

Hold Shift nede og genstart computeren, vælg da "Fejlfinding" og "Nulstil din PC".

Her kan man oprette installationsmedier til Windows:

Windows 7: http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery

Windows 8: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

Windows 10: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-10/windows-10-recovery-options

Acer og
Packard Bell:   ALT + F10 samtidig under opstarten.

Asus:                 F9 under opstarten.

Dell:                   Ctrl + F11 (eller Alt + F10) under opstart. Evt. blot F8 under boot ved Windows 8 PCer.

Denver:             Se vejledning her.

Fujitsu:              Tryk på knap til Recovery, på enkelte modeller benyt de "medfølgende medier".

HP:                     F11 under opstarten.

Kobo                  Se vejledning her.

Lenovo              Thinkpad: Blå thinkvantage knap
                           Ideapad: Knap med buet pil. Computeren skal være slukket.
                                            Eller Enter under boot og F11 i menuen (se info i bunden af skærmen under boot).
                            Stationær: ”Enter” under opstart. Herefter vælg ud fra menuen.
                           IdeaCentre: F2 under opstart.

MSI:                   Nyere(under 18 måneder):  F3 under opstart.
                           Ældre: F8 og herefter ”reparere computer”.

Samsung:        F4 under opstarten.

For tablets se her.

Sony:                 F10 under opstarten.
                           VAIO Tab med Windows 8: Tryk på ASSIST knappen bagpå, og følg anvisningen gennem VAIO Resscue Recovery Wizard (Troubleshoot -> Maintenance and Recovery -> Windows 8).

Toshiba:           F8 og herefter ”reparere computer”.