Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Hvordan får jeg dansk sprog min Android smartphone?

Enkelte af vores smartphones kommer fra andre markeder end det danske, men man kan få dansk sprog på de fleste telefoner ved at installere 'Morelocal2' App’en, og her kan man ”overrule”  standard indstillingerne i android og ændre sproget til hvad man ønsker. Det er simpelt og enkelt at gå til og burge.

Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice