Hvor er den danske manual?

Der medfulgte ingen dansk manual til produktet, hvor kan jeg få fat i den?

Nogle af de produkter du kan købe hos ComputerSalg A/S leveres med engelsk eller anden nordisk sproget manual. Dette er fordi der ikke længere er lovkrav om at alle produkter skal have en dansk manual vedlagt. Dog har de fleste producenter lavet en elektronisk version og du kan enten vælge at gemme manualen på din PC eller printe den ud.

Jeg har mistet min manual, hvor kan jeg erhverve mig en ny?

Det kan jo ske, at det ikke altid er lige nemt at huske hvor man har gjort af manualen eller man har måske mistet den på en ferie. Også her kan vi hjælpe, de fleste producenter lavet en elektronisk version og du kan enten vælge at gemme manualen på din PC eller printe den ud.

Manualerne downloades i PDF format og kan læses med gratis programmet Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet kan det hentes nemt ved dette Link.