Hvad gør jeg når min bærbare computer kan ikke starte? (sort skærm)

Hvad gør jeg og er den defekt?

Typisk er det pga. batteriet er løbet tør for strøm og så kan mange bærbare computere ikke tænde. Derfor skal vi nulstille den og forsøge igen.

1. Tag batteri og strømforsyningen ud af computeren.
2. Tryk på power knappen (JA, uden batteri og strømforsyning til!)
3. Sæt strømforsyningen til (JA, ikke batteriet!) og tryk på power knappen.

4. Kan den fortsat ikke tænde, så må den formodes at være defekt.*

5. Sæt batteri i, gør det mens computeren er slukket igen.

Hvis du mener computeren er defekt, så opret venligst en reklamation på den her:

http://www.computersalg.dk/rma