Der er ingen CD med til min nye computer, hvordan geninstallerer jeg den så?

De fleste producenter sender idag ikke en CD med til nye computere, da man kan reinstallere computeren ved hjælp af en "taste kombination" under opstart / boot.

Se vores lille oversigt over disse taste kombinationer her:http://www.computersalg.dk/pages/faq.aspx?FAQID=202&katID=3 Man kan dog fra WIndows selv brænde genskabelses CDer, typisk via et specielt program fra producenten. ComputerSalg anbefaler altid at man ved første opstart af computeren brænder disse CDer eller DVDer ud, så man senere nemt kan genskabe den.