Min Samsung Galaxy Tab kan ikke tænde, er der noget jeg selv kan gøre?

I mange tilfælde vil én af følgende procedurer hjælpe til at din Galaxy Tab igen kører normalt.

Det sker desværre indimellem at de går "i sort" efter software opdateringer mm.

1) Oplad din Tab fuldt, dvs. det er ikke nok blot at sætte strøm til den.

Fuldt opladet mener vi tilsluttet til strøm i minimum 24 timer, også selvom man ikke kan se den lader!

Er det ikke nok, så prøv dette:

2) Tryk og hold "power knappen" nede i ca. 10 sekunder.  Galaxy Tab logoet skal så komme frem og den skal starte som normalt.

Og er dette heller ikke nok, så prøv dette:

3)

• Vær sikker på at din Tab er helt slukket.
  • Tryk og hold "Volume ned" og "Power" knapperne samtidigt.
    • Når der fremkommer 2 logoer på skærmen, slippes knapperne.
    • Herefter vælges det venstre logo, ved at trykke på "Volume ned" og så bekræfter man ved at trykke på "Volume op".
    • Vælg "Wipe data / Factory reset" ved at trykke på volume kanpperne og bekræft med "Power" knappen.
    • Til vælges "Yes - delete all user data" og når dette er udført, skal enheden blot genstartes.

NB! Sidstnævnte sletter alle data på din Galaxy Tab!