Mest populære items: Min Samsung Galaxy Tab kan ikke tænde, er der noget jeg selv kan gøre? Hvordan er leveringstiden beregnet?

Hvordan sporer jeg min pakke?

Når vi sender ordren, får du en mail med dit sporingsnummer fra GLS eller PostNord.

Alle forsendelser fra os kan spores via et trackingnummer. Dette trackingnummer finder du på http://www.computersalg.dk/trace.html

Findes der tracking nummer på pakken, er dette angivet som et link, hvorfra man kan klikke sig videre til den relevante transportør.

Findes der ingen tracking info på ordren, kan det skyldes at vores leverandør ikke har fået overført data til os endnu.