Hvordan sporer jeg min pakke?

Alle forsendelser fra os kan spores via et tracking nummer, tracking nummeret kan findes på http://www.computersalg.dk/trace.html

Findes der tracking nummer på pakken, er dette angivet som et link hvorfra man kan klikke sig videre til den relevante transportør.

Findes der ingen tracking info på ordren, kan det skyldes at vores leverandør ikke har fået overført data til os endnu.

Skriv da en mail til os på salg@computersalg.dk og vil hurtigst muligt sende tracking info til dig.