Hvordan er leveringstiden beregnet?

Leveringstiden er baseret på antal hverdage.

*** Generelt om leveringstider fra fjernlager ***
Leveringsdage sættes efter den normale transporttid fra fjernlageret til os.

Bestilles der efter kl. 15.00 skal der normalt beregnes en ekstra dag, hvis varen er på fjernlager.

Enkelte leverandører kan i nogle tilfælde have en tidligere deadline.

Efter bestilling vil du modtage mail med forventet leveringsforløb

Der gøres opmærksom på at vores leveringstider er forventede leveringstider.