Sikker nethandel på Computersalg.dk

Sikker nethandel

Misbrug af betalingskort har i en længere periode været et stort problem for mange danskere såvel som internetforretninger. For at beskytte dig mod misbrug af dit betalingskortkort har vi indført et ekstra sikkerhedstjek på udvalgte ordrer.

Sikkerhedstjekket fungerer sådan at der bliver lavet en Verified-by-Visa validering. Denne validering knytter dig som kortholder sammen med det brugte betalingskort.

Når du tilmelder dig Verified-by-Visa, skal du taste dit mobilnummer, dit kortnummer og bruge NemID. Har du flere betalingskort, skal du huske at tilmelde alle de kort, du ønsker at betale med på internettet, ligesom du skal tilmelde igen, når du får udskiftet dine kort eller ændrer dit mobilnummer.

Har du ikke NemID, kan du bestille det her:https://www.nemid.nu/dk-da/privat/bestil_nemid/. Er du 14 år eller yngre, kan du kontakte din bankfilial eller låne dine forældres betalingskort.

Tilmeld dig Verified by Visa / MasterCard SecureCode her: https://www.authenticationserver.pbs.dk/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Er du usikker eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte din egen bank, alternativt kan du kontakte os på salg@computersalg.dk

For at sikre os imod kortmisbrug, forbeholder vi os retten til at foretage kontroller knyttet til korttransaktioner, såfremt vi finder dette nødvendigt. Herunder at nægte levering uden yderligere begrundelse såfremt de opgivede kortinformationer ikke kan godkendes.