Sender i varer til udlandet, og kan jeg købe på udførsel uden at betale dansk moms?

Proceduren for udførsel af varer til lande uden for EU, og til Grønland og Færøerne, foregår på denne måde ved os:

*NB: for moms refusion, skal:

1. Du/I kunne dokumentere at du/I bor i et ikke-EU land. Du/I kan se om der er tale om et ikke-EU land ved at bruge nedenstående link (lande inden for EU er markerede i gul).http://europa.eu/abc/european_countries/index_da.htm

2. Udførslen ske inden udgangen af 3 måned fra leveringsmåneden. Link til told & ska PDF fra 2004t: http://www.skat.dk/getFile.aspx?Id=53343

Selve proceduren:

1. Du/I bestiller til normal pris inkl. moms på vores hjemmeside, med en leveringsadresse i Danmark.

2. Vi leverer varen på leveringsadressen i Danmark - gælder også felt-post adresser.

3. Du/I sørger selv for udførsel fra Danmark, og får ved toldmyndighederne et stempel på fakturaen som godkender,....at varen er lovligt udført af Danmark.

3a. Ved udførsel via Forsvarets postboksadresse i Vordingborg eller til feltpost adresse, så kræves kopi af udførselspapirerne med toldstempel på.

4. Du/I sender os fakturaen med stempel (gerne på e-mail), sammen med sit konto nr. og vi sørger for at moms beløbet bliver tilbagebetalt på kundens konto.   OBS: Ved overførsel af beløb til udenlandske banker, vil bankernes transaktionsgebyr for dette blive fratrukket det overførte beløb.

Du kan også læse på linket her vedr. Skat's regler vedr. moms returnering: www.skat.dk

Dette er også den fremgangsmåde ComputerSalg A/S ønsker ved feltpost, se i øvrigt Forsvarets information derom her:
http://forsvaret.dk/DANILOG/Udsendte/Kosovo%20(KFOR)/Pages/default.aspx

Kan du/I ikke selv skaffe disse udførselspapirer, så kan vi desværre ikke være behjælpelige med refundering af moms.