Mest populære items: Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank? Jeg har fortrudt min bestilling, hvordan annullerer jeg den?

Kan jeg betale med en kontooverførsel?

Ja, der kan vælges forudbetaling som betalingsmetode på siden med betalingsmuligheder. Du vil herefter modtage en mail med informationer om betaling.

Mailen du får vil indeholde tilbudsnummer/ordrenummer, så du har en reference til din kontooverførsel og vi vil sætte din bestilling igang med det samme vores bogholderi ser din overførsel.


Vores bankinfo vil også være i samme mail:
Sydbank: 6821-0001031197.



Var denne artikel til nogen hjælp?

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vores hjælpsomme kundeservice sider klar til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice