Jeg har fået annulleret en ordre, men beløbet er stadig reserveret i min bank?

Vigtig info vedr. ordrer som er betalt med MasterCard, Diners og VISA Electron som IKKE bliver gennemført.

Det internationale system omkring MasterCard og VISA Electron er bygget sådan op, at allerede ved bestilling af en ordre, reserveres pengene på kortholders konto.

Beløbet vil være reserveret 3-5 bankdage før det bliver frigivet

Vi har ikke mulighed for at frigive beløbet hurtigere, så vent gerne med at kontakte os vedr. en aktuel reservation til de 5 bankdage er gået.

De penge som er reserveret er udelukkende i bankens varetægt og ComputerSalg.dk har INGEN råderet eller adgang til dem.

Hos ComputerSalg.dk er vi ekstremt kede af at vores kunder skal opleve de udfordringer der kan være med at få ophævet sin reservation igen.

Problemet for os og vores kollegaer er så stort at e-mærket også har en guide omkring emnet, der kan læses her:
http://www.emaerket.dk/kend-din-ret/mastercardbetaling.aspx

Med venlig hilsen
 ComputerSalg.dk