Hvad betyder: "Transaktionen kunne ikke gennemføres. Ordreid skal være unikt. Prøv igen, eller vælg en anden betalingsform ?

Denne fejl er et udtryk for at der er opstået et problem omkring kommunikationen mellem www.ComputerSalg.dk og vores indløser Nets/Swedbank. Af sikkerheds mæssige grunde, kan den aktuelle ordre derfor ikke gennemføres.

Derfor skal man enten oprette ordren fra en anden computer, eller gå tilbage til punkt 1 og trykke "Nulstil kurven".