Kan jeg handle på EAN

Ja det er muligt at handle via EAN hos Computersalg. Det eneste det kræver er en EAN-konto som det tager kort tid at oprette via hjemmesiden.

1. Du klikker på dette link for at oprette din EAN-konto: www.computersalg.dk/account/new
  2. Under kontotype skal du sørge for at vælge ”Offentlig via EAN”.
  3. Udfyld felterne med den ønskede kontaktinformation og klik ”opret konto”.
  4. Du modtager efter kort tid 2 mails fra os. Den ene mail er dine log-in oplysninger og den anden mail er en aktiveringsmail, med et link der skal klikkes på. Det er vigtigt du klikker på dette link, for ellers aktiveres kontoen ikke.